Нямам кумири, но имам хора, които уважавам и такива, които

...
 Нямам кумири, но имам хора, които уважавам и такива, които
Коментари Харесай

Муккадес Налбант: ДПС търси общото, не разделното

 

Нямам кумири, само че имам хора, които почитам и такива, които доста почитам. Това съобщи втората в листата на кандидат-депутатите от Движение за права и свободи в Кърджали Муккадес Налбант по Нова телевизия. Уважавам доста почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, също по този начин и някои исторически персони, добави тя.

Призна, че политиката й лишава огромна част от времето, само че сподели, че най-важно за нея е фамилията й.

На въпроса какви препоръки е получила от ръководителя на партията Мустафа Карадайъ, тя съобщи, че те са доста, само че са персонални и няма да ги разгласи.

Ако стана народен представител, това, което няма да не помни, е от кое място съм тръгнала и кой ме е избрал, сподели още Налбант.

Тя съобщи, че се радва, че акцент в програмата на всички политически партии е образованието и желанието за неговото по-високо качество, защото е напълно в нейния профил.

Потвърди, че Движение за права и свободи е подготвена да поддържа трите партии на смяната като за Движението присъединяване във властта не е наложително, тъй като е най-важно да се одобряват новите цели и да се поддържат новите цели, които да обезпечат интензивен стопански напредък.

За Движение за права и свободи приоритет е търсенето на общото, а не разделното в политиката. И това е, с цел да се решат проблемите на хората, добави Налбант.

Тя съобщи, че гласоподавателите на Движение за права и свободи ги вълнуват въпросите за улици, вода и електричество, които в последните години са очаквали да бъдат решени, само че това не се е случило. Не ги вълнуват въпросите със глобите на Делян Пеевски, добави тя.

Само с  един общински бюджет проблемите остават нерешени, по тази причина е нужна помощта на страната, сподели още тя.

Няма български жител, който да не обича родината си, съобщи тя на въпроса за кого от Движение за права и свободи България е татковина. Тя напомни по какъв начин преди стотици години турците са се  преселили в България.  Затова ние сме 100 % български жители, имаме и друга еднаквост, само че и сме европейски жители. Това основава един хубав синтез, които ни прави по-богати, споделя Налбант.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР